Impact op uw omzetresultaten

“Dankzij Frank heeft mijn persoonlijke leven een enorme positieve wending genomen. 10 jaar geleden volgde ik een verkooptraining van Frank. Zijn passie voor mensen, plezier in het vak, deskundigheid als trainer en zijn enthousiasme heeft mij meegezogen. Ik ben nu commercieel directeur in een geweldige organisatie. Dat was niet mogelijk geweest zonder mijn ontmoeting met Frank. Ik beveel Frank van harte aan om uw verkopers op het gewenste niveau te krijgen. Ik ben er zeker van dat het enorme impact heeft op uw omzetresultaten.”

Menno Helder – commercieel directeur Sport en Sales

Focus en kwaliteitsbeleving door leiderschap

“Wij staan dagelijks voor grote uitdagingen om onze klanten zo goed mogelijk te beleveren. Wij willen daarbij de verwachting van klanten overtreffen. Het kwaliteit- en serviceniveau moet dan steeds naar een hoger niveau. Investeren in systemen en middelen alleen is niet genoeg. Het gaat erom dat alle mensen in je organisatie met dezelfde focus en kwaliteitsbeleving dagelijks hun werk doen en bovendien bezig zijn met het continu verbeteren van hun werkzaamheden. Als je dat wil bereiken vraagt dat leiderschap van alle leidinggevenden. Frank Serraarens heeft ons enorm geholpen door op verschillende niveaus in onze organisatie het gewenste leiderschap te ontwikkelen. Het begint met het delen en uitdragen van visie over waar je als bedrijf voor staat en hoe (met welke waarden) je met elkaar wil omgaan. Frank weet als geen ander te stimuleren dat de visie niet alleen wordt uitgesproken maar dat de visie ook wordt beleefd en gevoeld. Met dezelfde focus en beleving krijgen mensen vleugels en ontstaan verbeteringen die je zelf van tevoren niet voor mogelijk had gehouden. Frank stelt daarbij de goede vragen waardoor mensen meer uit zichzelf halen en bovendien beter gaan samenwerken.”

Kees Pingen, Directeur Operations Heemskerk B.V.

Klachten voorkomen

“Na de training “Klantgerichtheid” ga ik makkelijker om met allerlei situaties. Frank laat jezelf ontdekken waar klanten nog beter mee geholpen zijn. Daardoor kan je klanten een nog betere service bieden. Bijkomend voordeel is dat we nu klachten voorkómen. En dat is plezierig voor iedereen. Ik kan de training van harte aanbevelen.”

Virginie Naaktgeboren – Marlies Dekkers

Wow. Ik LEER!
“Een bijzonder innemend persoon, goede luisteraar en een geweldige inspirator. Hij heeft de unieke gave om mij heel eenvoudig inzichten te verschaffen die ik alleen nooit zou ontdekken. Zijn kracht ligt in het stellen van de juiste vragen waardoor mijn bewustzijnsniveau onmiddelijk wordt vergroot. En dan besef ik telkens weer: Wow, ik LEER! Dat is pas rijkdom, thanks Frank!”
Norman Eijck – sales- en salesmanagement trainer Berendsen

Doorbraak naar een winnend team
“Mijn ervaring met “Doorbraak naar een Winnend Team” is dat het een goede basis is om
een echt team te creëren met mensen die je vooraf nauwelijks kent.
Tijdens de sessie heb ik mensen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk beter leren kennen. Daardoor ontstaat er vanaf het begin van het project een goede communicatie om met de juiste instelling samen te werken zonder je persoonlijke doelen uit het oog te verliezen. Het resultaat is een logisch gevolg: onderling begrip, vertrouwen, persoonlijke creativiteit en verantwoordelijkheid nemen.
Het hele voorbereidingstraject is hierdoor soepel en plezierig verlopen. Dat klinkt als vanzelfsprekend, maar dat is niet zoals het altijd gaat.
Het eindresultaat is een win-win resultaat voor alle partijen: uitstekende kwaliteit, de juiste esthetische uitstraling en dat allemaal binnen de vooraf vastgestelde randvoorwaarden en budget.
Ik kan een ieder aanbevelen om een project in teamverband op deze wijze goed te beginnen…”
Huub van Grunsven – planontwikkelaar Bouwbedrijf H. Pennings bv

Zelfverzekerder
“De training “Klantgerichtheid: van tevreden klant naar loyale klant” heeft mij nog zelfverzekerder gemaakt. Ik bereid elk gesprek nog beter voor, luister goed naar mijn klanten en stel de juiste vragen. Een sleutelfactor in de training is dat ik heb geleerd de klant aan te moedigen zelf zijn problemen te definiëren, zodat ik samen met de klant de juiste oplossing kan vinden.”
Huib de Roode – Customer Relation Manager Intrum Justitia

Obstakels overwonnen
“Frank is een bijzonder mens en trainer. Hij heeft een sterke levensvisie en weet deze goed over te brengen op anderen. Frank heeft zich zelf de techniek ontwikkeld om mensen dingen te laten inzien door het stellen van vragen. Hij kan dit op zo’n manier doen, dat je anders naar bepaalde zaken gaat kijken. Frank geeft niet de antwoorden maar stuurt je wel zo dat je deze zelf kunt vinden. Een zakelijke training trekt hij breder naar een wijze levensles. Dank zij hem heb ik bepaalde obstakels weten te overwinnen. Frank is zeer energiek, positief, motiverend en heeft een luisterend oor. Frank nogmaals bedankt”
Reno Gijsbers – zelfstandig ondernemer

Samenwerken
“Mijn ervaring in het kort: professioneel, open staan voor alles, sprankelend, innovatief, eerlijk en vooral zichzelf. Een heerlijke vent! En een aanrader om samen met hem te werken.”
Jan Stoop, sr. Consultant/Performance Improver/Coach/Trainer, Nieuwe Dimensies

Aantoonbaar verhoogd rendement
“Vanaf de eerste dag was de chemie in het team merkbaar, wat resulteerde in opbouwend kritische discussies (de remming was weggenomen), met respect voor elkaars vakmanschap (dus ook de mens achter de rol). Inmiddels zijn we een klein jaar verder. Het team functioneert als een goed geoliede machine. Frank heeft daar onmiskenbaar een bepalende hand in gehad en daarvoor ben ik hem erkentelijk. Tot slot: zakelijk gezien heeft deze investering aantoonbaar tot een verhoogd rendement geleid en daarmee ook toegevoegde waarde gehad. En dat is ons leitmotiv.”
Danny van Eck – ontwikkelaarsmanager Kikx Development BV

Beste uit onszelf halen
“Met veel plezier werken de medewerkers van Kikx aan het vervolmaken van hun werkwijze en visie. Frank is daarbij een kritische en onderzoekende coach, die ons helpt het beste uit ons zelf naar boven te halen. Transparantie naar onze relaties begint bij transparantie naar elkaar. Wat willen we bijdragen aan de samenleving en hoe doen we dat dan? En wat betekent dat voor onszelf. Frank laat ons onszelf begrijpen. En dat is niet alleen inspirerend, het geeft ook heel veel energie! Zijn inbreng draagt zeker bij aan ons succes!”
Bart van Sliedregt – directeur Kikx Development BV

Verschil maken
“De training klantgericht verkopen is gericht op het principe: “Ik ben de klant.” De lange termijnrelatie met de klant staat centraal. Met een gezonde dosis zelfspot, inlevingsvermogen, enthousiasme en puttend uit zijn eigen ervaring heeft Frank mij weten te raken en geholpen in mijn verdere bewustwording klantgericht te verkopen. Ik heb meer invloed om het verschil te maken. Frank is een absolute aanrader op het gebied van klantgerichtheid!
Michiel Bergman – consultant Intrum Justitia

Meer bewuste kopers
“Door de training Klantgericht Verkopen help ik klanten meer en meer bewust te kopen. Frank zijn enthousiasme over verkopen als vak is aanstekelijk. Als mens in het geheel heb ik veel geleerd.”
David Ferreira – consultant Intrum Justitia

Iedereen heeft er baat bij
“Veel salesmedewerkers (verkopers én managers) zijn meer gemotiveerd en halen uiteindelijk meer uit zichzelf. Dat betekent ook meer omzet. De manier van trainen door Frank, betekent een win-win situatie. Iedereen heeft er baat bij.”
Claudia Dams – salestrainer, De Telefoongids

Juiste vragen stellen
“Ik ben met de training klantgericht verkopen echt geholpen. Door deze training ben ik gaan inzien dat je door doelbewust de juiste vragen te stellen je de klant ook ECHT kunt helpen bij het kopen. Voor de training kampte ik met het probleem, dat ik slecht met negatieve sferen kon omgaan. Door 1-op-1 gesprekken te voeren met Frank heb ik geleerd hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Hier ben ik echt heel blij mee. In de eerste week na beindiging van deze training heb ik 200% ten opzichte van mijn target gescoord.”
Alexander Vermeulen consultant Intrum Justitia

De wil om het samen anders te doen
“Waar in een traditionele bouwontwikkeling de architect, de constructeur, de overige adviseurs en de aannemer vaak heel hard en met de beste intenties hun bijdrage leveren maar niet werkelijk samenwerken, heeft Frank ons bij een eerste kennismakingsessie op weg geholpen om met respect voor elkaar en elkaars belangen, meer (het maximale) te halen uit ieders kennis en kundigheid.
Dit heeft geresulteerd in een binnen de planning en het budget afgerond Voorontwerp, waarbij in elke bouwteamvergadering constructief en positief het ontwerp van de architect verder is gebracht.
Frank heeft hierin absoluut zijn bijdrage gehad en op korte termijn organiseren we een vervolgsessie om de eerste afgesloten fase te evalueren en het de volgende fase nog weer beter te doen.
Met vertrouwen (eerst geven!) en de wil om het samen anders te doen, ben ik er van overtuigd dat bouwontwikkelingen echt veel efficiënter én leuker kunnen worden doorlopen en gerealiseerd!
Frans Rijns projectmanager bij BOKX Vastgoed Ontwikkeling BV

Learned about myself
“Frank is a very special kind of professional – He is by far the most inspiring and enthusiastic person I have met in my professional career. When working with him, it’s not about making money, achieving the best results or exceeding targets. Frank is all about the most important thing in any organisation: the people. From his fresh perspective, I have learned so much about myself and my colleagues. Frank has the personality and the skills to make people change and therefore is a huge asset to any company. On top of that, he is a great and fun guy to work with. I would recommend him anywhere!”
Eelco van der Meer BSc (LION)

Human factor
“Frank can best be described as a highy passionate trainer who masters the ability of making his trainees aware of the fact that they can make a diffrence in their performance by tapping in on areas that have been neglected. As a former trainee I can state that Frank’s workshops are both captivating and goaloriented without losing sight of the human factor”
Martin Avans, Recruitment Consultant at SalesRecruiters BV